Wie zijn wij en wat kunnen we voor u betekenen?

D-pro Vastgoed What’s in a name? D-pro Vastgoed is een solide & ambitieuze Limburgse vastgoedpromotor die zich richt op de ontwikkeling en verkoop van appartementen enerzijds en industrieel vastgoed anderzijds. Het verwerven van projecten op strategische locaties in Limburg is essentieel en vormt de basis van ons zakelijk proces. Wij verhogen de maatstaf door een breed portfolio van projecten te onderwerpen aan een vertrouwelijk, duurzaam & kritisch opbouwend proces. Dit alles met de bedoeling om waarde toe te voegen voor onze cliënt.

Een bewezen concept bekeken door een innovatieve bril. Wij hebben het klassieke ontwikkelingsmodel geïnnoveerd door het te rationaliseren en te vereenvoudigen. Door te opteren voor betrouwbare, bewezen & lokale partners hebben wij de complexiteit van ons zakelijk proces verminderd & de kwaliteit verhoogd. Deze aanpak resulteert in een optimaal geïntegreerde dienstverlening voor de klant en verhoogt de kwaliteitsniveaus. Hierdoor zult u bij D-pro tijdens het proces van aankoop tot ontwikkeling enkel met twee van onze medewerkers in contact te hoeven treden.

No cure no pay prestatiegerichtheid & een eerlijke aanpak dragen wij zeer hoog in het vaandel. Daarom werken wij nooit met voorschotten of vordering der werken. Wij vergezellen u pas naar de notaris als het project opgeleverd is en uw woning instap klaar!

Dpro Vastgoed Dpro Vastgoed
Dpro Vastgoed
  • Mission Statement
  • Absoluut engagement voor een uitgelijnde prijs- kwaliteitverhouding
  • Garanderen van uitmuntendheid in al onze operaties
  • Constante zoektocht naar de meest strategische locaties
  • Creatie van projecten die de kwaliteitsmaatstaf beantwoorden & klanttevredenheid verzekeren
  • Enkel participeren in partnerships die gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen & gedeelde waarden
  • Aandacht voor de kleine details & klantverzoeken
  • Werken in een begrijpelijk perspectief met betrekking tot bouwen & de waarde van het investeren verhogen

Onze passie

Het constant streven naar perfectie creëert een totaal engagement naar excellente kwaliteit in elke tak van onze operatie. Het zien samenkomen van alle elementen waarbij deze resulteren in unieke huizen & bedrijfsgebouwen is als het ware onze passie. Deze passie strekt zich uit tot in de kleinste & de grootste details: van het aannemen van 1ste klas partners, de architecturale plannen tot de tuinaanleg. Deze passie trachten wij dan ook door te geven in onze partnerships die gefundeerd zijn op wederzijds vertrouwen, respect & gedeelde waarden. Onze passie draagt dus in grote mate bij tot de beantwoording van de behoeften van het meest veeleisende cliënteel.

U bent meer dan welkom om onze nieuwe kantoren te komen bezoeken.
U kunt hier geheel vrijblijvend tijdens een vertrouwelijk proces ons portfolio doornemen
of uw droom in alle rust met ons bespreken.

Stel uw vraag via ons contactformulier

Hygiënemeubel

Ga de strijd aan tegen de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) en bestel bij ons uw professioniële hygiënemeubel met desinfectiegel voor 200 EUR (excl. BTW).

Bestel nu

Dpro Vastgoed

Gerard Mercatorstraat 24
BE-3920 Lommel

T: +32 (0)498 41 93 88
E-mail: dylan@derdaele.be

Openingsuren

Ma t/m zaterdag:
7:45 - 20:00 uur

Zondag gesloten